Osuuspankki autolaina on kotimainen ja todella suosittu vaihtoehto, jossa auton omistus siirtyy sinulle heti kun kauppa on tehty. Ajoneuvorahoitusta voi hakea myös moottoripyörän tai veneen hankintaan. Autolaina on siis laajemmin käytettävä rahoitusmuoto, kuin mitä sen nimestä voisi pelkästään päätellä. Autolainaa voi saada Osuuspankista sekä ilman vakuutta, että vakuutta vastaan.

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta tai intressiä antaa autolainaan kiinteitä vakuuksia, on OP:n täsmäluotto sinulle varmasti sopiva rahoitustapa. Osuuspankin täsmäluotossa on yläraja luotolle 15 000 euroa, eli sitä kalliimpiin autoihin tämä ei välttämättä ole riittävän suuruinen rahoitusmuoto. Ilman vakuuksia Osuuspankki katsoo tarkemmin asiakkaan kokonaistilannetta talouden suhteen, joten jos asiakkaan luottoluokitus on heikko, ei OP:n täsmäluottoa ole välttämättä mahdollista saada.

Osuuspankin pankkilaina on puolestaan rahoitusmuoto, johon tarvitaan aina vakuuksia. Tämä on siis oikein hyvä vaihtoehto asiakkaalle, jolla on jo karttunutta omaisuutta ja haaveissaan yli 15 000 euroa maksava auto tai muu ajoneuvo.

Vastaa