Autolainalaskuri

Autolainalaskuri on helppo tapa laskea auton rahoittamiseksi tarvittavan pääoman kuukausikulu.

Voit tarkastella lainalaskurillamme, mitä uuden menopelin hankinta maksaa kuukautta kohden alla löytyvän laskurin avulla. Laskurin antama arvio on hyvin tarkka, mutta kuitenkin viitteellinen. Kauttamme haetut autolainat tarjotaan aina henkilökohtaisella korolla, joten lopullinen autolaina voi olla jopa edullisempi kuin laskurissa tarjottu summa, tai toisinpäin riippuen pankin antamasta henkilökohtaisesta arviosta.

Autolaina kulutusluotto vai pankkilaina?

Olitpa sitten hakkimassa uutta tai vanhaa autoa, niin laskurimme on soveltuva lainan laskemiseksi. Kilpailutetun lainan avulla saat maksettua autosi kerralla ja sen omistusoikeus siirtyy sinulle heti kaupat tehtyäsi. Et tarvitse rahoitusvakuutusta tässä tapauksessa. Autolaina soveltuu myös esimerkiksi moottoripyöriin ja veneisiin liittyviin rahoitustarpeisiin.

Voit hakea autolainaa joko vakuuksilla tai ilman. Tämä kysytään lainahakemuksella.

  • Vakuudettomaan kulutusluottoon et tarvitse vakuuksia kun tarvitset lainaa enintään 15 000 euroa.
  • Pankkilaina taas on vakuudellinen luotto. Voit hyödyntää vakuutena esimerkiksi omistusasuntoasi. Pankkilaina on hyvä vaihtoehto, kun tarvitset lainaa yli 15 000 euroa. Lisää lainoja voit hakea myös hakukoneilla kuten Bing.fi

Vastaa