Usein kysytyistä kysymyksistä saat apua autolainan hakemiseen. Tutustu yleisimpiin kysymyksiin aina ennen yhteydenottoa asiakaspalveluumme. Säästät näin todennäköisesti omaa aikaasi ja löydät vastauksen nopeammin lukemalla tämän sivun läpi.

Autolainan hakeminen

Kuka voi hakea autolainaa?

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on suomalainen pankkitili ja henkilöturvatunnus.

Voiko eläkeläinen saada autolainaa?

Täytä ‘työnantaja’ -kenttään vaihtoehto ‘eläkeläinen’ ja kerro, milloin eläkkeesi on alkanut. Luotonantajasta riippuen lainaa voi saada myös eläkeellä.

Paljonkon työtön voi saada autolainaa?

Osa luotonantajista tarjoaa autolainaa myös työttömille. Luotonantajat arvioivat kuitenkin lainan takaisinmaksukyvyn ja tekevät lopullisen autolainapäätöksen sen perusteella.

Lainapäätökset autolainalle

Miksi alustavasti hyväksytty autolainahakemukseni hylättiin?

Lopullisen autolainapäätöksen tekee luotonantaja, joten emme voi vaikuttaa saamaasi autolainapäätökseen. Hylätystä autolainapäätöksestä voit tiedustella suoraan luotonantajalta.

Voinko saada lainaa, vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Luottotiedottomuus ei aina ole este lainan hakemiselle. Yleensä luotonantajat eivät tarjoa sinulle lainaa, mutta poikkeuksiakin on paljon.

Minkä ikäinen voi saada hyväksytyn autolainapäätöksen?

Kaikki täysi-ikäiset voivat hakea autolainaa. Useilla luotonantajilla on kuitenkin omat ikärajansa, joten välttämättä kaikki eivät sinulle lainatarjousta tule tekemään.

Tee hakemus - Se on ilmaista

( eikä sido ottamaan lainaa, mutta saat henkilökohtaisen lainatarjouksen )