Täytä hakemus

saat heti henkilökohtaisen tarjouksen

Saat henkilökohtaisen autolainatarjouksen heti nähtäville ja lainapäätöksen heti. Kyllä – Se tarkoittaa sitä että saat lupauksen lainan korkotasosta ja valitset itse haluatko nostaa autolainan käyttöösi. Päätät itse, miltä pankilta haluat hakea lainan. Palvelun käyttö ei sido ottamaan lainaa.

Ilmainen palvelu!

liki 80% käyttäjistämme säästävät yli 75 euroa kuukaudessa.

Autolainavertailu ja kilpailutus kannattaa

Emme suotta ole suosittu palvelu. Asiakkaamme pitävät meistä, koska palvelun avulla säästät selvää rahaa. Autokaupan rahoitus ei ole aina vaihtoehto - Eikä varsinkaan se edullisin. Tiesitkö muuten, että autoliikkeen rahoitukseen sinun tulee AINA ottaa lisäksi myös Kaskovakuutus, joka lisää kuukausikulujasi yleensä yli 50 euroa kuukaudessa. Kauttamme kilpailutetun autolainan kanssa, päätät itse mistä ostat auton ja mitä vakuutuksia otat autollesi.

Autorahoitus: Autolaina ja auto ilman käsirahaa ?

Auton hankinta ilman käsirahaa vakuudettomalla autolainalla on yllättävän helppoa. Autolaina tai autorahoitus onnistuu myös ilman autoliikettä ilman käsirahaa Autolainaa.fi -palvelun avulla. Kilpailutamme sinulle takuulla parhaan ja edullisimman autolainan ajoneuvohankintaa varten. Palvelumme on ilmainen eikä sido ottamaan lainaa. Saat heti nähtäväksesi henkilökohtaisen autolainatarjouksen ja päätät itse haluatko tarttua tarjoukseen.

Voit saada kauttamme lainatarjouksen, mikäli täytät seuraavat ehdot:

  • Olet yli 20-vuotias
  • Bruttotulosi ovat yli 1200,00 €/kk
  • Sinulla on vakituinen työsuhde tai muita vakituisia tuloja
  • Luottotietosi ovat kunnossa

Pankit ja rahoituslaitokset tekevät sinulle tarjoukset tietojesi perusteella. Voit vertailla hakemuksen tekemisen jälkeen tarjousten välisiä korkoja. Pelkkä hakemuksen tekeminen ja tarjousten vertaileminen ei sido sinua nostamaan luottoa.

Kannattaa unohtaa kymmenet netin eri autolainalaskurit tai autorahoituslaskurit. Ne ovat vain esimerkkejä luoton takaisimaksuajasta. Pääset heti autolaina-asiassa eteenpäin kun pyydät kauttamme henkilökohtaisen autorahoitustarjouksen, yhdellä hakemuksella. Silloin autolainastasi kilpailevat kaikki, tällä hetkellä jo yli 30 eri autorahoittajaa, lainanantajaa ja pankkia.

Voit heti unohtaa netisä löytyvät useat autolainalaskurit tai autorahoituslaskurit. Erilaiset osamaksu- ja rahoitussopimukset voivat olla hankalia ymmärtää ja lopulta osoittautuvat kalliiksi rahoitusratkaisuiksi, mikäli niiden todelliseen sisältöön ei hakuvaiheessa kiinnitetä tarpeeksi huomiota. Lähes kaikki autoliikkeet tarjoavat nykyään jonkinlaista osamaksu- tai rahoitussopimusta autokaupan helpottamiseksi, mutta osassa niistä voi olla koukkuja kuten lunastushinta, lainan hoitokulut tai ajomääräehdot, jos kyseessä on jonkin tyyppinen leasingrahoitusmalli.

Se on helppoa nopeaa ja ilmaista – Hakemus ei sido ottamaan lainaa. Hakemuksen täyttäminen kestää noin 3-5 minuuttia, jonka jälkeen saat henkilökohtaiset lainatarjoukset heti katsottavaksesi. Voit halutessasi nostaa lainan tilillesi vaikka heti.

Lainaa vanhaan autoon

”Vanhaan uuteen autoon”. Lainaa vanhempaan mutta sinulle uuteen tai vähän tuoreempaan autohankintaan edullisella korolla. Kyllä – Se on mahdollista.

Korkotarjous on aina henkilökohtainen. Siksi emme voi suoraan taata millä korolla tulemme tarjoamaan sinulle lainaa. Korko vaihtelee hakijan taustatiedoista riippuen. Helpointa se on selvittää kun täytät autolainahakemuksen. Se vie vain 3 minuuttia. Täytät vain tämän sivun autolainahakemuksen ja me hoidamme loput.

Saat lainapäätöksen samantien ja henkilökohtaiset lainatarjoukset katseltavaksi tälle verkkosivulle.