KÄYTTÖEHDOT

1. PALVELUN YLEISKUVAUS
Tässä sopimuksessa osapuolet ovat internetsivusto: autolainaa.fi (jäljempänä ”sivusto”) ja palvelun käyttäjä (jäljempänä ”käyttäjä”).

Tällä sopimuksella sovitaan sivuston käyttöehdoista.

Sivusto internetissä, jonka kautta voi pyytää lainatarjouksia useilta pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä.
Sivuston palvelun käyttäjät pystyvät vertailemaan lainatuotteita ja niiden hintoja, sekä hakemaan lainaa suoraan lainantarjoajilta.
Kaikki sivustolla annettavat tiedot on tarkoitettu vain informatiivisiin tarkoituksiin, eikä annettuja tietoja tule käsittää juridisena, kaupallisena, lääketieteellisenä tai sijoitusneuvontana.

Sivusto ja siihen sidoksissa olevat tahot eivät ole vastuussa mistään välittömistä tai välillisistä vahingosta, joka saattaa aiheutua näillä sivuilla tarjoamaamme palveluun ja sen käyttöön liittyen. Sivusto pyytää käyttäjää tutustumaan erikseen kunkin lainaa myöntävän yrityksen soveltamiin käyttöehtoihin. Sivuston internet-sivujen käyttö on sallittua vain, mikäli käyttäjä hyväksyy tämän käyttösopimuksen sellaisenaan.

2. PALVELUN HINNAT
Palvelu on käyttäjälle täysin maksuton.

3. SIVUSTON KÄYTTÄJÄN OIKEUDET JA VELVOLLISUUDET
Käyttäjän tulee käyttää palvelua Suomen lakien ja asetuksien mukaisesti.

4. SIVUSTON OIKEUDET JA VELVOLLISUUDET
Sivusto ei myönnä lainoja käyttäjälle, vaan varsinainen lainanhaku tapahtuu itsenäisten, lainaa myöntävien yritysten Internet-sivuilla. Käyttäjän on tutustuttava ja hyväksyttävä valitsemansa lainaa myöntävän yrityksen Internet-sivuilla olevat käyttöehdot ja tilauksia koskevat toimitusehdot.
Lainaa myöntävät yritykset vastaavat palvelussa esitettyjen tuotteiden myynnistä ja toimituksista asiakkaille täysin itsenäisesti. Sivusto ei vastaa millään tavalla palvelussa esitetyn aineiston (kuten tekstit, grafiikat, tiedostot, kuvat) oikeellisuudesta eikä luonnollisestikaan kolmannen osapuolen julkaisemasta aineistosta, johon palvelun Internet-sivuilta on linkki.

Palvelun sisältö toimitetaan sitoumuksetta ja sellaisenaan
Sivusto pidättää oikeuden päivittää näitä sivuja tai sulkea ne milloin tahansa.
Sivusto ja sen omistaja(t) ei vastaa mistään mahdollisesta kulusta, menetyksestä tai vahingosta, joka aiheutuu näiden palvelujen käyttämisestä tai käytön estymisestä. Sivuston käyttäjä hyväksyy sen, että palvelu toimitetaan sellaisena kuin se on ja sen käyttö tapahtuu omalla vastuulla.
Sivusto ei takaa, että palvelu olisi virheetön tai keskeytyksetön. Sivusto ei takaa, että palvelun kautta hankitut tuotteet tai palvelut vastaavat käyttötarkoitus- tai laatuodotuksia.
Lainasopimuksen tekeminen tapahtuu käyttäjän ja lainantarjoajan välisen sopimuksen ehtojen mukaisesti, eikä Sivusto ja sen omistaja(t) ole vastuussa sopimuksen sisällöstä.

5. PALVELUUN TALLENNETTAVAT TIEDOT SEKÄ PALVELUN KÄYTTÄJÄN SUOSTUMUS TIETOJEN TALLENTAMISEEN
Kun tilaat sähköpostiisi suosituksemme, sähköpostiosoitteesi tallennetaan sivuston tietokantaan.
Tallennettuja tietoja voidaan käyttää myös Sivuston palvelun kehittämiseen ja suoramarkkinointitoimenpiteisiin.
Suosituksemme tilaaminen sähköpostiin on aina maksutonta.
Antaessaan sähköpostiosoitteensa sivuston käyttäjä suostuu siihen, että palveluun tallennettuja tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitoimenpiteisiin.
Jos haluat että sähköpostiosoitteesi poistetaan tietokannastamme, voit pyytää sitä sähköpostitse osoitteesta: asiakaspalvelu(at)autolainaa.fi

6. MUUTA
Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.